BRA! astero ble etablert i 2018, og er en egen avdeling i Astero Kompetanse AS. Avdelingen har 9 ansatte, og kan i tillegg benytte seg av faglig kompetanse til Astero sine veiledere ved behov. Til sammen har avdelingen en lang og unik erfaring innen arbeidshelse i vår region. BRA! astero er lokalt forankret, og har sitt hovedfokus mot bedrifter i regionen rundt oss.

Avdelingen har hatt en sterk utvikling og har i dag en solid kundebase på tvers av bransjer. På kort tid har BRA! lyktes i å bli en av de markedsledende aktører innenfor bedriftshelsetjeneste i vår region. Et samarbeid med BRA! astero skal skape positive resultat for næringsliv, individ og eiere. Dette gjøres ved å utvikle enkeltmennesker og virksomheter med tjenester innen arbeidshelse, ledelse og personlig utvikling.

BRA! astero kan tilby en produktpakke tilpasset din bedrift sitt behov. Vi leverer alt av tradisjonelle tjenester innen bedriftshelsetjeneste,  samt tilleggstjenester innen personal -og lederutvikling, kurs og individuelle tjenester som eksempelvis fysioterapi, covidtesting og vaksinering.

Ønsker du eller din bedrift et uforpliktende møte med oss? Ta kontakt!